Szőnyeges síoktatás Budapesten: készülj velünk a síszezonra!
2020.09.30.
szőnyeges síoktatás Budapesten

Amikor télen eljutsz egy sípályára, akkor nem feltétlenül a tanulással akarod tölteni az idődet, hanem bele akarod vetni magad a sport nyújtotta élvezetekbe – mi legalábbis így vagyunk ezzel. Ha Te is így gondolkodsz, akkor érdemes felkeresned bennünket, és részt venned az általunk biztosított szőnyeges síoktatáson, mert így felkészülten indulhatsz el a választott síparadicsomba!

szőnyeges síoktatás Budapesten érhető el, a Városliget közelében, így nem kell messzire utaznod a tanulás érdekében. Az alapokat könnyedén és tökéletes biztonságban sajátíthatod el beltéri tanpályánkon, ahol oktatók mutatják meg neked a síelés minden részletét és trükkjeit Nagyon hasonló élmény lesz ahhoz, mint amikor igazi havon száguldanál. Tökéletes, arra, hogy az egyensúlyodat minden körülmények között megőrizd, és a pályán előforduló akadályokat is elkerülhesd.

Tanulj meg nálunk, gyönyörűen és igazi carving technikával síelni. A szőnyeges síoktatással a legkifinomultabban tudsz felkészülni a következő síszezonra, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Telefon: +36 30 329 7100
E-mail: info@sieljbudapesten.hu