Szőnyeges teremsípálya Budapesten!
2020.03.11.

Székesfehérvár után Budapesten is hamarosan megnyílik a Városliget szomszédságában egy szőnyeges teremsípálya.

Egy 30 fokban megdöntött óriási síszőnyeg, amelyen egy időben akár 4-6 ember is gyakorolhat tudásszintnek megfelelően.

Bár a teremsí szőnyeget akár 50 Km/h -ig is fel lehet gyorsítani, órási előnye mégis abban áll, hogy be lehet rajta gyakorolni a tökéletes testtartást, továbbá, hogy le lehet vele lassítani a kanyarokat, így be lehet gyakorolni a súlypontáthelyezést, a lécek közötti terhelést.

Kezdőknek és haladóknak is egyaránt egy rugalmas korlát segít, hogy csak a lábmunkára koncentrálhass. Ha már biztonságosan felvetted az alaptartást, el tudsz távolodni a korláttól és tudsz „szabadon” síelni. Nem kell félned, ha elesnél azonnal megállítjuk a gépet, és csak eldőlsz. Így még védőfelszerelés sem szükséges.

Óráinkon szakképzett Skienergie teremsípálya szakoktatók tartják az egyéni órákat, illetve a tanfolyamokat.

Műanyag pályákhoz képest itt nincs felvonózás, végtelenített szőnyeg előnye, hogy egy gyakorlás során akár több tíz kilométert is megtehetsz. Akár több 100-szor is be tudod gyakorolni ugyanazt a kanyart. Kiváló erőnléti, szintfenntartó edzésnek is, hiszen kevés olyan sport van ahol a nyári időszakban edzésben tudod tartani pontosan azokat az izomcsoportokat amiket a síeléskor használsz.

A Skienergie síszőnyegének sebessége folyamatosan változtatható tudásszint vagy a feladatoknak megfelelően lehet vele dolgozni.

Az előttünk lévő tükörben kontrollálni tudjuk a testtartásunk. Az itt szerzett tudásunkat könnyedén hóra is át tudjuk vinni, hiszen a szőnyeg és a hó fizikája lényegében ugyanaz.

Kifejlesztettünk oktatási módszereket és instrukciókat, nyitás után tervezünk tanfolyamot indítani, ahol végigkísérünk titeket az alapoktól a haladó szintig.

Várjuk jelentkezéseteket elérhetőségeinken!

Telefon: +36 30 329 7100
E-mail: info@sieljbudapesten.hu